Personal Training

Een personal trainingstraject is meer dan alleen een training.
Ik leer je om bewust te worden hoe je een gezond en sterker lichaam kan creëren én kan houden!

Hoe gaat het in zijn werk?
Tijdens een persoonlijk consult help ik je om een concrete doelstelling te stellen. Afhankelijk van je doelstelling en beginsituatie is er de mogelijkheid om in 30 of 60 minuten te trainen. Daarna gaan we op basis van een lange termijn visie een periode van minstens 4 weken aan.
In die periode kan je minstens 1x tot maximaal 4x per week trainen, waarbij je wordt voorzien van een op maat gemaakt trainingsschema. Daarnaast krijg je ook een op maat gemaakt voedingsschema mee waar we elke keer op evalueren. Al je ontwikkelingen worden bijgehouden, zodat we op de hoogte blijven van jouw progressie.

Mijn aanpak
Ik geloof niet in wondermiddeltjes en “shortcuts” en ik verkoop ook geen gebakken lucht.
Mijn aanpak is gericht afgestemd en transparant, zodat jij precies weet waar je mee bezig bent. Ik geef je eerlijke en duidelijke feedback waar je dan ook echt wat mee kan. Tijdens de trainingen zorg ik ervoor dat jouw potentie maximaal wordt benut. Er wordt op jouw niveau getraind waarbij je techniek voor de oefeningen zo goed mogelijk onder controle krijgt.
Kom je er even niet uit met je voedingskeuze, of heb je andere relevante vragen dan kan je mij gewoon bellen of mailen. Ook naast de trainingen blijf ik beschikbaar om je te helpen naar jouw doel, ons gezamenlijk doel.

Heb je interesse om door mij te worden begeleid, vul dan onderstaand formulier in zodat ik jou kan bereiken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

 

Reacties gesloten